Middagen var inte så avancerad heller, men det tar alltid lite tid när man ska skära upp grönsaker. 250 g äggnudlar (eller andra nudlar ni tycker om)250 g finstrimlad vitkål (skär med osthyvel)Dressing
Friterad Kyckling och ris med sötsur sås. serverad med ris till. det är gott. Koka bröst och andra bitar av kycklingen i vatten och kycklingbuljong och låt kallna,
Eller är det bara jag som upplever det så här. Riktigt mumsig och ett bra alternativ att kunna ta till i just sådana här situationer, eller om man har äggallergiker på besök
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
I lördags så lagade jag som sagt en Boeuf bourgninon för allra första gången och det smakade gott, även om det hade kunnat koka betydligt längre för ännu mörare kött
Jag provade med mer eller mindre olja i stekpannan, jag provade olika stekpannor. Crêpes gjorda på rismjöl och kokosmjölk fyllda med bland annat räkor och bläckfisk med en stark Nuoc cham-sås
Arbeta samman för hand eller i degblandare. Pensla med lite smält smör eller sirap utblandad i vatten. Testa om brödet är klart med en termometer som ska visa ca 95°C eller genom att knacka på limpans botten
Sätt på ris eller annat tillbehör under tiden. 500 g nötfärs2 st gula lökar3 krm sambal oelek4 vitlöksklyftor150 g champinjoner(Några kokta potatisar)600 g blandade bönor - jag tog kidney-, borlotti- och sojabönor samt små svart bönor½ dl torkade röda linser1 köttbuljongtärning400 ml skalade tomater i spad (ta gärna en till burk om du har)400 ml vatten2 msk tomatpuré4 st inlagda gröna feferoni2 msk paprikapulver1 msk oregano (bara för att jag älskar oregano, kan uteslutas)4 msk ljus soja eller 1 msk mörk1/3 tsk cayennepeppar2 krm spiskummin
Det kan ha blivit degigt, torrt eller något annat fel. Möjligtvis kan det vara något för Magnus Samuelsson eller Heidi Andersson)Om du tittar på degen under tiden kommer du att se att den förändras, den blir fluffigare, lite som när man vispar grädde
S. å. k. o. m. e. r. d. t. l. i. v. s. c. n. f. ä. a. b. g. y. p. I. ,. F. H. h. u. N. j. ". ö. J. L. V. 2. 5. 0. 6. 1. 3. 7. °. C. T. /. A. D. O. G. -. 4. 9. P. d l. k g. a v
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
) Det är också gott att ha bär eller skivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Denna tårta hade vi både på midsommarafton och på Hugos kalas
Servera grädde eller vaniljsås till. Man kan byta ut ananasen mot päron eller persikor om man så vill. Häll i gjutjärnspannan eller i en tårtform, ca 22 cm
Stick potatis och sill på tandpetare, klicka på crème fraiche och strö på hackad dill eller gräslök. Plockmat kan man verkligen variera i det oändliga, att låta säsongens utbud i affären styra valet är bara ett sätt att förändra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.