Den här lilla kakan är nästansomen godisbit. Istället tänker jag fresta dej… få se hur bra karaktär du har… *fniss*Receptet har jag fått från Ingela som har mycket gott att bjuda på
En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande ytasom blommor. nytt år eller bröllop eftersom dom tros vara blomstrande som bakelsers namne
Den här lilla kakan är nästansomen godisbit. Istället tänker jag fresta dej… få se hur bra karaktär du har… *fniss*Receptet har jag fått från Ingela som har mycket gott att bjuda på
Råkar det vara så att någon har bakat småkakor istället, då är jag rökt. Hembakta småkakor till kaffet, eller till ett glas mjölk, det är ju bara hur gott som helst
När jag pluggade var de här kakorna min absoluta favorit. Vad ska man göra idag då. Tillsätt det till mjölblandningen och arbetadegen med elvisp eller matberedare
Det här är denbästatiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Häll det över skinkan och lägg på skivade tomater, riven ost och basilika. Servera med ris, pasta eller potatis och en krispig sallad gjord på isbergssallad, gurka och majs
Kakan är härligt saftig i sig själv så det behövs egentligen inga tillbehör, men till dem i familjensom gillar fluffiga krämer rörde jag ihop engräddvaniljkräm, av lika delar vispad grädde och vaniljkräm, som jag sedan serverade till kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.