Ingredienser Portioner: 4 Vårrullar 4 port ris, gärna jasminris 280 g böngroddar 1 rödlök ca 300 g morötter 75 g sockerärtor 2 tsk vitvinsvinäger 2 1/2 msk olja salt och peppar ca 400 g kycklingfärs 2 msk japansk soja 270 g filodeg bakplåtspapper 1 msk sesamfrön Sötsur dippsås 1 lime 1 dl hoisinsås 1/2 tsk sambal oelek 1 tsk japansk soja 1 msk sesamfrön Till servering 100 g råkostsallad Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lyft upp med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Sötsur sås. Servera med osaltat basmatiris. Det här är verkligen mat som går hem hos alla, barn som vuxna älskar det
Ericas goda vårrullarmedsötsur sås fick bli en god lunch i helgen. Vegetariska vårrullar. I med smör och i med grovt rivna morötter, finhackad paprika, purjolök, vårlök och broccoli
Servera med osaltat Basmatiris så smakar det precis som om man är på en Kinakrog. Ännu en kinesisk maträtt som smakar himmelskt och som är ganska lätt att tillaga
Blanda fläsk och räkor med resten av ingredienserna, smaka av med salt och vitpeppar. Doppa rispappret i vattnet och lägg pappret på en torr bänk, dra med fingrarna över pappret för att ta bort överflödigt vatten
Smaka av med salt och tillsätt sedan sesamoljan. TipsVill du ha glutenfria vårrullar. Placera ett ark av vårulledegen diagonalt på en skärbräda och pensla den med vatten
4 3 dl jasminris 6 dl vatten 1/2 tsk salt 500 g utskuren biff i bit eller rostad 2 msk olja 1 tsk salt 1 krm kajennpeppar 500 g djupfrysta wokgrönsaker gärna med bambuskott 1 flaska woksås (à ca 240 g) 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.