Som så många andra högtider så tycks semmelsäsongen starta tidigare varje år. Själv såg jag säsongens första semlor redan i mellandagarna iThelins skyltfönster…
Fläskkarré medingefärs- och plommonsås (ICA). Klappa in köttet medblandningen. Den här gjorde vii söndags – kan inte alls ta åt mig äran för receptet för det är en ren kopia av receptet i senaste ICA Buffé – men den var så himla god att jag ändå villsprida den vidare
Har du några frågor gällande träning och kost som du tror att jag kan svara på och om du inte vågar kommentera dem till något inlägg så tveka inte att mejlamig på
Finnsingettristare än att påbörja sin söndagsBeouf Bourguignonmed att öppna köttförpackningen och upptäcka att den tillsynesfinabiten döljer en hemskt tristbit, felstyckad så trist
Fyll den med äpplen, bär eller vad du har lust med så kan den ju varieras på många sätt. Rör (ejvispa) i socker, ägg, vaniljsocker och sist mjöl och bakpulver
Ikväll provade viIcas Pasta medbroccoli och paprikakräm, till det stekte vi bacon - jättegott. Det är ju så bra att ha som idébank och recepten går oftast fort att laga till + + med andra ord
Vi måste prata om det här med att grava lax. Det är intefarligt. Tina den sedan, gnidin den med en klassiskblandning av salt, socker, vitpeppar och dill och vips, har du den där dyra delikatessen som blir så enormt mycket godare än butikernas vakuumförpackade och färdigskivade
Ha därefter ner färsen i ströbrödet och rör om rejält så att allt blandas. Jag har nämligen börjat ett litet, men ändå roligt, samarbetemed Oatly där jag kommer att testa en del av deras varor och produkter framöver
IngredienserPortioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5. - Rabatt Kungsörnen 300 g - 2 kg Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.