Frittatan är även god kall, då kan den skäras i tårtbitar och serveras som tapas. Vispa ihop äggen med lite salt och peppar, häll det över morotsblandningen och rör om lätt
Frittatan är även god kall, då kan den skäras i tårtbitar och serveras som tapas. Vispa ihop äggen med lite salt och peppar, häll det över morotsblandningen och rör om lätt
Servera frittatanmed salladen och en klick naturell yoghurt. Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis
Frittata är en perfekt lunch som man snabbt slänger ihop med det man har hemma. Man skulle kunna kalla det för en riktig proteinbomb för en frittata innehåller mycket protein
Hetta upp en stekpanna med smör och häll i smeten. Servera med färska grönsaker. a 20-25 minuter. 200 g champinjoner, skurna i mindre bitar. 2 dl mjölk (3 %). 4-5 kokta fasta potatisar, skurna i mindre bitar
Tillsammans med lite riven julost och en äggstanning har du en perfekt lunch efter jul. Dela grönkålen i mindre bitar och fräs den tillsammans med tunt strimlad rödlök i lite smör i en stekpanna som tål att stå i ugnen
Garnera frittatanmed hackad gräslök. Täck en ugnsfastform med smörpapper. Tillsätt lök och paprika och fortsätt steka i cirka 4-5 minuter. Tillaga i mitten av ugnen i cirka 25 minuter tills den är gyllenbrun
Stek med i någon minut och ha i tomater. Krydda med salt och peppar. 1/2 rödlök. 2 dl riven parmesan. Garnera med sparris och ställ in i ugnen ca 20-25 minuter tills den har ”stannat”. 1/2 rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.