Kör man med kokosmjölk, skeda ur mer av det feta och skippa lite av vattnet. Vi hade ingen direkt mat hemma och jag letade runt i skafferiet och kylskåpet och fick ihop denna gryta
Jag valde att smaksätta frittatanmed gurkmeja ochpaprikapulver, vilket också gjorde den extra gul. Knäck äggen i en bunke och vispa ihop med gurkmeja, paprikapulver, bakpulver, salt och peppar
Anna var hemma och vi lagade och stökade tillsammans och det här blev gott tyckte vi. Paprikorna började se lite trötta ut men håll i er vad pigga dom blev när dom fick sällskap av svamp och
Barnmat – Frittatamedpaprikaoch citron. lite hemodlad paprika sist hon var på besök och av en söt mörkröd paprika gjorde vi en mumsig frittata till frukost idag
Ner medpaprikaoch småputtra cirka fem minuter. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikanoch purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.