Helt klart nyttig och lättlagad snabbmat de luxe. Snabbmat när den är som bäst alltså. Först ut blev råris med lax, rödkål och edamamebönor och idag lagade jag till Kyckling med honungsrostad sötpotatis & pumpafrön
Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes
Mitt i tröttstöket måste man ju ändå laga (ja det måste man, snabbmat är inget man bör leva på. Det ska vi fira med restaurangbesök på Wasa Allé ikväll, och med att bära flyttkartonger imorgon (jippie
Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår. ) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa mig iväg till en matbutik för att köpa en citron. Vit sparris med hollandaise står på dagens påskbord och också också resterna från igår
Therese är precis som jag mycket förtjust i allt gott från naturen, så jag tipsade om receptet när hon hade varit ute på en fototur i skogen häromdagen och hittat vårens första harsyreblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.