Premiärrätten som lagades i den nya emaljerade grytan var en mustig fisk- och skaldjursgryta. Solen hade redan kommit fram på lördagseftermiddagen och grytan värmde oss ytterligare
En dag fylld av glädje och munterhet. Och ackompanjerat med ett ypperligt väder detta år dessutom. " dånande från stereon inne i salongen, intog vi både lunch och middag på altanen
Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår. ) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa mig iväg till en matbutik för att köpa en citron. Vit sparris med hollandaise står på dagens påskbord och också också resterna från igår
Våfflor är härligt att äta både till kaffet med lite färska bär och vispad kokosmjölk eller lite grädde, med en god röra som gör våfflan lite matigare och då passar bra som mellanmål, lunch eller som igår, för oss här Under vårt tak, ett lyxigt fredagsmys
I min hushållningsanda har jag resnat lite i frys och kyl. Den här soppan har en fantastiskt frisk somrig apelsinsmak och samtidigt vinterns favoritkrydda saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.