Vår son som vanligtvis inte gillar grytor tuggar i sig och ber om mer. När det har kommit till den tredje rätten – kalkongryta med mango chutney kan jag inte låta bli att fascineras av hur många ingredienser som står halvt använda i kylen från tidigare recept och som nu åter ska användas
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Vad skiljer då de spanska köttbullarna våra svenska köttbullar. Vi körde en liten crossover och åt våra Albondigas med de små pastakornen Risoni som vi tyckte passade alldeles förträffligt att ha till, dom passade både i smak och som sås-uppsugare
Spanska tapas är något jag inte kan få nog av. Tapaskväll är som tacos för vuxna. Man köper en del färdigt, svänger ihop lite tillbehör, samlas ett gäng och plockar och äter, i evigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.