Då är det åter dags för jubileum här ivårt kök, det fjärde i raden. Månaden för ny bloggträff med våra vänner från matbloggarvärlden, denna gången var det Göteborg som stod för värdskapet
Vinet kan vara svårt att få tag på iSverige då producenten saknar svensk importör. I söndags var det både hustruns födelsedag OCH påskdagen OCH körsbärsträden slog ut i full prakt
Vår nya matidol som viskrivit om tidigare, Bal Arneson som kockar i tvprogramet Spice Godess, lagade häromdagen till köttbullar med indiska kryddor som hon serverade i en indisk tomatsås
Som en genuinson av de djupa norrländska skogarna bjöd han på äkta pitepalttill huvudrätt, och för att följa upp det norrländska temat enades vi om att det skulle smaka bra med något med hjortron till efterrätt
Idag ska jag göra reklam. Finnstigen är ett annorlunda och mycket fascinerandefriluftsmuseum som visar hur de finska svedjebönderna levde och bodde från medeltiden och framåt
Detta måste givetvisfiras, och eftersom jag är ett cupcakesmonster av rang, som gärna ser att fyllningen är minst hälften av cupcaken isig, så kommer härmed detta recept
Göta-pepper vad tidenspringeriväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Häromdagen fyllde ju min bror år, självklar stod jag för maten. smörgåstårta och hamburgare, choklad muffins fyllda med chokladfyllning, serverad med hallon och vispad grädde
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.