Då är det åter dags för jubileum här ivårt kök, det fjärde i raden. Månaden för ny bloggträff med våra vänner från matbloggarvärlden, denna gången var det Göteborg som stod för värdskapet
Ta upp köttet ur sous vide-mackapären, klipp upp påsen och ta ur köttet. Vinet kan vara svårt att få tag på iSverige då producenten saknar svensk importör
Här får du en äggröra till, med lite mer smak. Jag vid Storsjön häromveckan. Bilden här nedan är från Nationaldagen, äggröra något som jag väldigt ofta njuter av, enklare och godare matlagningfår man leta efter
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT intefår sluta blogga
Jag har kanske tappat räkningen på antalet cupcakes men idagfår jag faktisktfira. Detta måste givetvisfiras, och eftersom jag är ett cupcakesmonster av rang, som gärna ser att fyllningen är minst hälften av cupcaken isig, så kommer härmed detta recept
Göta-pepper vad tidenspringeriväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
På bara ett år har det hänt en del och jag ökar antal läsare hela tiden. Till en början var tanken att den bara skulle vara för mig att samla alla recept på
Häromdagen fyllde ju min bror år, självklar stod jag för maten. här kommer litebilder och recept. smörgåstårta och hamburgare, choklad muffins fyllda med chokladfyllning, serverad med hallon och vispad grädde
Jobbade igår så nu är verkligen vardagen igång. Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. Jobbar sen resten av veckan inklusivenyårs, är endast ledig på torsdag
Lägg brödskivorna på ett fat med lite kant så att de får plats utan att ligga för mycket omlott. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.