Testade att laga något som jag länge funderat på, men som jag trodde skulle vara svårt. Men det visade sig inte alls vara komplicerat, så detta kommer jag göra fler gånger
Jag såg ett inspirerande inslag på nyhetsmorgon för ett tag sedan, där en kvinna pratade just om att våga byta ut mjölet i bullarna mot ett grövre, även när barnen skulle smaka, och om hur barn ofta reagerar mer positivt på sådant än vi vuxna tror
Men se till att våga prova lammet också. Ekologiskt, Frukt och grönt, Grönsaker, Kött, Kost, Lamm, Mat, Matkultur, Matlåda, Må bra, Middagstips, Näring, Protein, Provsmakat, Recept, Våga prova 4 portioner 4-6 lammkotletter (beroende på storlek)
Vurmat. Pizza Dal Sud. Adress. Claesgatan 8, Malmö. Kontakt. pizzadalsud. se. ”Tio minuter. Tio minuter. ” Nästan som i Bröderna Grimms ”Bord, duka dig
Jag har under senaste veckan spräckt fyra Bea-såser… kanske för BEA inte är en favorit och jag har svårt att älska den…men Hollandais spelar i samma ägg-å-smör-med-risk-för-att-skära-sig-liga och jag har därför inte riktigt vågat närma mig den
Är du redo att förändra ditt liv med mat som medicin. Maten som förändrar ditt liv. Ät ren och läkande kost utan gluten, mjölk och socker tillsammans med andra och med mig som coach i en onlingrupp på facebook
Våga pröva någonting nytt. Speciellt nu i begynnande hösttider, med kyliga morgnar och lite kallare väder är det extra gott med någonting varmt på morgonen
På något vis hade det fallit sig så att de börjat prata om kollegans lite förändrade frukostvanor och att han hade hittat ett bröd som var väldigt annorlunda och som inte alls verkade påverka blodsockret på samma sätt som vanligt bröd
Våga utsätta sig för prövningar och ta ut svängarna. Ändra på recept och göra om dom till dina egna, smaka av och våga lita på att det blir nog rätt bra ändå
Saker och ting förändras här i livet och inte alltid som man vill eller hoppas. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Att baka riktigt gott matbröd är ett äventyr i sig och kräver om man vill nå ett ypperligt resultat, uppmärksamhet, kreativitet, experimentlusta och modet att våga misslyckats när man tror att man hittat sin teknik
Hoppas ni är många som vågar testa detta nu. I onsdags lade jag ut en bild på min middag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt
Ännu en dag då solen vågar sig fram, härligt. God morgon på er. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.