När du ätit den här lasagnen är jag övertygad om att kommer gilla vegetarisk mat. Här kommer receptet. -) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
Då riskerar du inte att det blir panikom såsen skiter sig och gästerna kommerom en kvart. Nu är det dags för mig att dela med mig av receptet på rödvinssåsen som vi stod och reducerade en hel fredagskväll för några veckor sedan
Eftersom skalet är poröst kan ägget suga åt sig lukt, smak och i värsta fall bakterier. Flyter ägget helt upp till ytan är det riktigt gammalt och bör ej ätas
Börja med att riva ingefäran och blanda ihop färskosten och smaka av. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Här kommer Morbergs recept eftersom jag själv sällan måttar i köket. Här serverar vi den på en LCHF-smörgås som är helt fantastiskt god (vi bakar den hela tiden nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.