Gör rent gurkorna väl. Skiva gurkorna. Blanda ihop socker, salt och senapsfröna. Varva gurkor, socker/salt/senapsfröna, ättikan och dillkronorna I en stor bunke
Strålande sol utomhus och varmt och skönt. Kanske därför jag har så energi idag. Borde egentligen ge mig ut och ta vara på det fina vädret men har 100 saker inomhus att ta rätt på först
Foto. Johannes Wätterbäck. Det känns som ett måste att odla gurka när man bor i Västerås. Ändå är vi inte så många gurkodlare här, i alla fall inte om man jämför med de gurkodlingar som förekom i staden på 1700-talet
Sportlovet lider mot sitt slut och idag har jag spenderat dagen på högskolan i Västerås. Tydligen bara för att inse hur mycket jag redan ligger efter i kursen jag läser
En heldag i Västerås och första seminariet på distanskursen avklarad. Skönt, men lite jobbigt också nu när man vet vilka uppgifter man har framför sig denna termin
Jag vet. Hur gott låter det inte. Jag kan lova att tårtan var precis lika god som den låter, det kan även min familj intyga som ätit den tillsammans med mig igår kväll och även idag
Igår anmälde skickade jag in min anmälan till SM i BodyFitness som går den 6. e oktober i Västerås. Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart
Indisk mat är verkligen min absoluta favoritutländska mat. Jag måste ta reda på om det finns någon indisk restaurang här i Västerås för att äta mat som är lagad av en riktig indier (förhoppningsvis är det ju en sån som har den indiska restaurangen) slår det mesta
Godmorgon kära vänner. Idag ska jag bege mig till Västerås på ett seminarium på universitetet. Känns lite trist, men sällskapet av en kollega gör att det känns lite roligare
Blåbärsmuffins. 18 maj 2014, 07. 02. God morgon. För ovanligheternas skull så är jag ledig heeela helgen. Helt underbart med tanke på vilket väder det är
Riktigt ruggigt väder i morse så det kändes inte mer än rätt att äta frukost till tända ljus. De flesta har väl märkt av chia-trenden som dragit över Sverige senaste tiden, men jag måste erkänna att jag inte varit ett fan av chiapudding hittills
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.