Världens mat - Ungersk fisksoppa
Naturligt vis
Naturligt vis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • Fiskbuljong
  • 1 kg färsk fisk (småfisk, fiskhuvud, fiskskrov)
  • 1 l vatten
  • 1/2 purjolök (det gröna)
  • 1 gul lök
  • persiljekvistar
  • 1 morot
  • 1 tsk salt
  • 10 vitpepparkorn 5 kryddpepparkorn 1 lagerblad 1 buljongtärning
  • 1 kg fiskfilé (gärna av olika slag)
  • 1 l fiskbuljong
  • 1 lök
  • 1,5 tsk paprikapulver (gärna med stark smak)
  • 1 grön paprika
  • 1 stor tomat
  • 1 dl rött vin
  • (salt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.