Dela upp degen i tre delar två av de låter du vila i kylen. Rulla runda bollar av degen och lägg i pappersformar, tryck ett håll med tummen i kakorna där i lägger du hallonsylt
Har tre goda recept jag tänkte tipsa er om, testa gärna något av dom. Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Gör tresorters kakor av en deg. Tre olika kakor med olika smak och form. Det här receptet kommer jag använda mig av ofta när det vankas kalas och jag vill ha många sorters småkakor
Medan halva Sveriges befolkning verkar vara frenetiskt upptagen av att baka lussekatter funderar jag mera på vad jag ska ha till vardagsmiddag inför upploppet mot jul
Dela den i fyra delar och kavla ut varje del till en rektangel. Ta av från plattan och häll över halva smeten i en ny kastrull, blanda i flagad eller hackad mandel i den ena
Två av dessa är gjorda på laktosfritt smör å alla tre är glutenfria. Ingen av våra barn är särskilt förtjusta i tårta så på deras kalas har de fått välja vad de velat ha till fika som de själva gillar(Viggo valde "kex-bricka" med idel köpe-kex
Om ni gör alla tre på en gång, som jag gjorde, så blir det så klart ganska många olika delar, men varje grej står sig absolut fint i egen rätt och kanske snarare kan tjäna som inspiration för en huvudrätt bestående av samma ingredienser
Smaka av med havssalt & svartpeppar. Krydda och smaka av noggrant med havssalt & svartpeppar. Fördela ut svampen på bröden och lägg på skivor av brieost
Mixa ihop samtliga ingredienser i en blender eller med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Skölj därefter av saltet och torka bitarna med hushållspapper
Däravtre olika praliner med tre olika choklader som bas. havssalt (efter smak). havssalt (efter smak). MÖRK CHOKLAD med kanel, mandel & havssalt, 10 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.