Lägg skalad vitlök och pumpa på en långpanna och blanda med olivolja. För över till kastrull och tillsättingefära, vatten, buljongpulver och riven parmesanost
Blanda alla ingredienser och mixa slätt. Servera i glas. 5 dl Arla® mild yoghurt naturell. 3 dl God morgon® ekologisk apple juice. 2 tsk pressad citronsafter. 1 bit färsk ingefära, ca 2 cm
Igår var jag tillsammans med en god vän på ost – och vinprovning på UrbanDeli. Ni som inte bor i Stockholm (eller på Södermalm i Stockholm) undrar säkert vad det är för ett ställe
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Förra året var den elfte augusti, vår bröllopsdag, en vanlig torsdag. Vi hade intetillgångtill barnvakt, och min man hade börjat arbeta efter semestern
Jag har helt snöat in på stora bröd. Riktigt stora runda bröd bakar jag nu. Det är fantastiskt hur ett bröd kan ändra karaktär utifrån hur man bakar ut det
Maria skrev igår om risgrynsgröti ugn. Jag fortsätter med risgrynsgrönti crockpot/slow cooker idag. Det kan tyckas lätt att göra risgrynsgröt när man söker på nätet efter det
Hade liteäggvitor över i kylen och blev sugen på att baka lite maränger, den här gången blev det med smak av polkagrisar, själva grundreceptet på maräng kommer från LeilaLindholms bok A Piece of cake
Att göra biffar är oftast en superbra idé som många gånger slutar i katastrof, de är nämligtotroligtenvisa med att inte hålla ihop trots att man innansuttit och räknat ut hur man ska göra enligt konstens alla regler och utan ägg
Ok, det här är långt ifrån en soppa som får kalla siggenuintvietnamesisk. Det är istället en soppa som jag lagat med den äkta vietnamesiska soppan iminnet (från favoritrestaurangeni Malmö) och efter bästa förmåga försökt efterlikna soppan jag äter nästan varje gång jag är i Malmö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.