Vi skyllde naturligtvis också på att det kanske inte alls skulle nappa och vi skulle få sitta där utan middag…Vår sjö är annars full av både abborre och gös och jag hoppas på att få rikligt med fångs…framöver…
I hennes kokbok ”Det goda franska köket” har jag lärt mig att göra Bœuf Bourguignon, Coq au vin, löksoppa, sautera lök, göra fisksoppa, aioli, queneller, rouille, céleri-rave rémoulade och en massa annan fantastisk mat
Minns ni Urtekram's brödmix jag fick från Bodystore. Du får ett högt fiberinnehåll, massor av sunda fettsyrar och väldigt lite kolhydrater" - som Urtekram skriver själv
Om man vill göra stora figurer på en tårta så är det god idé att göra dem rice krispie treats, Framför allt väger de inte så mycket som de skulle ha gjort om denvargjord i enbart sockerpasta
vispgrädde. Skala och finhacka löken. svartpeppar, nymald. Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Stöt grönpepparkorn i mortel och blanda ner dem i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.