Det är egentligen inget formellt fel på den, det är barajagsom är kräsen. Ja, detta är bara ett av alla de föremål vi måste väga mot de vi har i köket i stan
Det var bara det jaghade på hjärtat. Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat så jagbara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Somliksombara halkar in i framgången och rycker lite nonchalant på axlarna, som för att säga "Hey, kul att ni gillar mig, det var oväntat, men ändå inte - JAG visste ju att jag var en god meny, lite lagom sådär, som borde gillas av de flesta
Somom det voreen fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
I detta fallet hadejag köpt hem serranoskinka, vilket inte gör så mycket om det inte hamnar i någon maträtt eftersom vi aldrig tacka nej till lite plockmat
Drinken bär namnet Schottish Yell, och så snart jag i egenskap av amatörbartender lyckas fixa färskpressad ingefärsjuice och köpa orgeat hos exempelvis Barkonsult (då jag inte orkar göra själv, somjag ser att "gamla" Tockasvansen gjorde egen av för längesedan), ska jag se till att det serveras sådana här i vårt hus
Min bror och hans pojke kom spontant över så jag grillade ävenen fläskfilé och en bit rökt fläsk till och så körde jaglatvaritanten och värmde på färdig potatisgratäng och slängde i hop enspenatsallad
Jag själv äter väldigt gärna kött, menjag har svårt för fult, billigt, ljusrött, tråkigt, trågförpackat blahabutikskött (nu pratar jagtydligenbaraom rött kött, typ kossa, vilket verkligen är att göra en snäv distinktion av ordet kött, men ändå), och därmed blir det ganska sällan jag unnar mig de ganska kostsamma lyxigare alternativen
Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.