2 dl
av grädden och koka upp. Tillsätt chokladen i bitar och låt den smälta ner under omrörning. Sänk värmen och låt puttra försiktigt i ett par minuter. Fortsätt röra. Ta grytan från plattan och rör ner resten av grädden. Häll i formarna och ställ in dem i frysen. Vi använde silikonformarna som vi normalt använder till bullbaket. Vi lät vår glass frysa över natten. Servera glassbakelserna direkt när du har tagit dem ur formen.
Verkligen en SUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip
Idag blir det ett kvickt ochenkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Nu i dagarna provade jag ett nytt enkelt recept, har för mig jag testade förra året också och blev himla nöjd för det blir verkligen ett riktigt MOS och smakar så mycket äpple det bara kan göra
Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfisk och gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
Smält smöret och häll mjölken i kastrullen. Blanda i en bunke, mjöl, bakpulver, kanel, vaniljsocker och rör ner detta i äggblandningen tillsammans med det smälta smöret till du har en fin smet utan klumpar
Vi bakade, eller snarare rörde ihop, vad som måste vara sommarens godasteoch enklaste tårta. Det firades med presenter till frukost och grillad oxfilé med dijonnaise och en sallad enligt hennes önskemål på kvällen
Godkväll. Hetta upp rikligt med olivolja i en stekpanna och fräs löken och chilin. Här kommer receptet på den sagolikt goda pastan jag gjorde igår kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.