Om det uppkommer mer skum på ytan tar man bara bort detta med en stor sked undertiden. Underdennatid kommer orenheter och boss från benen att lägga sigsom ett brunt skum på vattenytan
Servera med pasta ellerris. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Dom är enormt goda tillsammans med en bit baguette som doppas idetaromatiskaspadet. Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltidfingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Så går denna Alla helgon helgen mot sitt slut och ljuset sombrunniti fönstret på kvällen får nog stå kvar där ett tag till, det ser varmt och inbjudande ut och ger en ganska trygg känsla
Nibblegrisen blev finfin, köttet var som sammet och höll precisihopunder gaffel och kniv. Crock-Pottad kotlettrad med vildafantasier (se här hur detgicktill), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
”Halv åtta hos mig” från vår hemkommun harprecis tonat bort i tv-rutan och då tänker vi mata på med ytterligare läckerheter levererat från bästkusten, eller vad det västkusten
När så alla moment är klara och du har förvärmt tallrikar och hållit alla detolika momentens delar varma är det dags att montera hela anrättningen, du kan om du vill göra som på bilden ovan eller så skapar du din egen komposition
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.