-
Ingredienser
-
2 dl
kokande vatten
-
1 dl
grovt rågmjöl
-
2 dl
surdeg av råg
-
4 dl
kokt pressad potatis
-
4 dl
grahamsmjöl
-
5 dl
vetemjöl special
-
2 msk
ljus sirap
-
2 msk
honung
-
1 msk
salt
-
2 dl
russin
-
2 dl
torkade aprikoser (om de är hårda - lägg dem i ljummet vatten i 10 minuter)
-
3 dl
valnötskärnor
-
Dag 1 Skållning
-
2 dl
kokande vatten
-
1 dl
grovt rågmjöl
-
Dag 2 Fördeg
-
Blanda rågskållningen med surdegen och placera på varm plats. Låt jäsa några timmar tills det är bra aktivitet. (ca 2-3 timmar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.