Sätt ugnen på 175°. Vispa äggvitorna med citronsaft och 1 dl av sockret till skum på medelhastighet. Tillsätt sedan resterande socker och fortsätt vispa på högsta hastighet till styvt skum
1. Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop alla ingredienserna till degen. Bred ut på bakpapperklädda plåtar så tunt som möjligt, markera med slickepott hur stora rutor du vill ha
Skär köttet i 3-4 cm stora tärningar. Bryn i smör och olja i en stekpanna tills bitarna fått färg. Bryn lite i taget så att det inte börjar koka i stekpannan
Lägg vatten, pepparkorn, kryddpeppar, lagerblad, 1 finhackad lök och fond i en gryta. Låt det puttra i cirka 10 minuter innan du lägger ner kyckling, potatis och morötter
Bred smör på Polarbrödet. Koka äggen. Hacka äggen. Finfördela 1 burk anjovisfileer. Blanda ihop creme fraiche, hackade ägg, anjovis, dill, socker, salt och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.