Sätt ugnen på 175°. Vispa äggvitorna med citronsaft och 1 dl av sockret till skum på medelhastighet. Tillsätt sedan resterande socker och fortsätt vispa på högsta hastighet till styvt skum
1. Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop alla ingredienserna till degen. Bred ut på bakpapperklädda plåtar så tunt som möjligt, markera med slickepott hur stora rutor du vill ha
Det här receptet kommer från min kompis Malena, vars make är från Storbritannien (där de äter mycket indisk mat, ifall ni undrade över relevansen i den kopplingen)
Bred smör på Polarbrödet. Koka äggen. Hacka äggen. Finfördela 1 burk anjovisfileer. Blanda ihop creme fraiche, hackade ägg, anjovis, dill, socker, salt och senap
1. Bryn köttet tillsammans med lök och purjolök i lite smör i en gryta. Tillsätt curry efter smak. Lägg i den skivade bananen och rör ner creme fraiche och buljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.