Gorgonzola Biffar med smörstekta champinjoner pimpade med lite salladslök. Hacka eller riv löken och blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smidig smet
Skär bananen i tärningar och blanda med grädden. Vispa äggvitorna med citronsaft och 1 dl av sockret till skum på medelhastighet. Spritsa ut smeten med 1 cm mellanrum på ett smort och lätt mjölat bakplåtspapper
Stick med en gaffel på bakpotatisens alla sidor. Grilla köttet i grillpanna på het värme så alla sidor får fin färg, Lägg upp fint på tallrikar och garnera med något som du tycker är fint
Smaka av ädelostsåsen med svartpeppar samt ev. Servera med en frukt och grönsakssalsa. 90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort. 2-3 rejäla tag med svartpepparkvarnen. Blanda ner 4 port kokt pasta och 400-500 gram tärnad stekt kycklingfilé låt stå på eftervärme med lock till allt är genomvarmt
Bred smör på Polarbrödet. Koka äggen. Hacka äggen. Finfördela 1 burk anjovisfileer. Blanda ihop creme fraiche, hackade ägg, anjovis, dill, socker, salt och senap
Den här pastan är verkligen en enkel och jättegod rätt och just sältan från gorgonzolaosten tillsammans med de sötsyrliga granatäppelkärnorna är en hit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.