Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 msk smör
  • 600 g laxfilé
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 dl quinoa, kokt
  • 0,5 g saffran
  • 1 finhackad rödlök
  • 0,5 urkärnad och finhackad chili
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  • 200 g kokta och halverade brysselkål
  • 1 dl russin
  • 150 g romansallad, i rivna bitar
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 3 dl yoghurt, 10%
  • 1,5 msk bladpersilja, några kvistar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.