Ugnsstekt lax med broccolimousse och citronpotatis
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg laxfilé
  • 1 örter
  • 1 peppar
  • 1 örtsalt
  • 1 vitt vin
  • 1 smör
  • 800 gram potatis(ar) , gärna små delikatesspotatisar
  • 2 st citron (er)
  • 1 knippa(en) vårlök(ar) , (kan uteslutas)
  • 1 st Schalottenlök(ar) , finhackad eller strimlad
  • 1 örtkryddor, färska
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk dijonsenap , eventuellt
  • 1 nymald peppar , gärna både vit och svart
  • 1 flingsalt
  • 500 gram broccoli , dela i buketter och skala och skär stjälken
  • 1 st Schalottenlök(ar) , skalad och delad i bitar
  • 1.5 dl grädde
  • 3 msk smör
  • 1 salt och peppar
  • 1 Ev. lite kokvatten att späda med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.