Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Tillsätt krossade tomater, oregano, tomatpuré och chili flakes. Kika gärna under min kategori med vegetariska maträtter för fler inspirerande rätter och varje måndag dyker det upp ett nytt vegetariskt recept
Dela körsbärstomaterna i halvor eller fjärdedelar och lägg ner i pannan. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och koka den nästan klar (den ska gå en minut tillsammans med såsen sedan)
Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma. Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Häll av pastan och blanda med såsen. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Krämig gräddsås medpasta, champinjoner, broccoli, soltorkad tomat, vitlök och riven ost. Smula i buljongen eller blanda i sojan, krydda med svartpeppar och låt koka upp
Här har tomaterna fått värma sej tillsammans med sina vänner balsamvinäger, basilika och vitlök en stund, innan dom hamnat tillsammans med en bit grilla lax på pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.