Ugnsgratinerad aubergine
What's for dinner today?
What's for dinner today?
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 2 små auberginer,
  • 1 1/2 msk olivolja
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 litet ägg
  • 1 vitlök ( pressad)
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 75 g ost t ex Prästost
  • 1 dl frysta hackade örter, Provencale
  • 12 st Körsbärstomater
  • 1 salladslök
  • 15 min på 175 grader Hacka salladslöken och skär tomaterna i klyftor blanda med aubergineköttet, crème fraiche, ägg, vitlök, örterna, salt och peppar. Tillsätt halva mängden ost.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.