Ta ut och tina laxen om den är fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
Lägg bladspenaten i mitten på formen och placera laxbitenovanpå. Salta och peppra laxen. Smöra en eldfast form och salta och peppra lite i botten på den
Lägg laxenpå kålen och krydda fisken med salt och peppar. Lägg upp kål och laxpå tallrik, toppa med Imat fraiche, forellrom, strimlad purjolök och dill
Fördela kryddblandningen över laxen. Lägg fiskfiléerna med skinnsidan ner på saltbädden. Servera med citronklyftor, färska örter och en sallad eller som på min födelsedag med pressad kålrot
Ta ut och tina laxen om den är fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
Lägg sedan laxfiléernapå spenaten. Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihop väldigt mycket när den tillagas
blir fantastiskt god och saftig när den tillagas långsamt på låga. Ugnsbakadlax. Lax. Dela på Twitter. laxen en fräsch, vårig fänkålssallad med en frisk och örtig kall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.