Ugnsbakad lax med råris och caponata
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • lax
  • 1 st
  • citron
  • 1 tsk
  • salt
  • 1/2 tsk
  • peppar (eller 3-4 tag med pepparkvarnen)
  • 1 msk
  • olivolja
  • 1-2 st
  • gul lök, skivade
  • 2 st
  • röda paprikor, urkärnade och strimlade
  • 2 st
  • vitlöksklyftor, hackade
  • 4 st
  • stjälkar selleri, skivade
  • 1 st
  • aubergine, tärnad
  • 6 st
  • tomater, skurna i mindre bitar
  • 1 tsk
  • salt
  • 1 tsk
  • svartpeppar
  • 1 tsk
  • torkad timjan
  • 1 msk
  • socker
  • 3 msk
  • rödvinsvinäger
  • 15 st
  • gröna oliver, urkärnade
  • 1 msk
  • kapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.