Pensla eller vänd dem i oljan och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt. 8 lökar, gula och röda. 13 msk oliv- eller rapsolja. 13 tsk farinsocker. 1Skala och dela lökarna på mitten. 1Strö över farinsocker och sätt ini ugnen icirka 20–25 minuter
Lägg först potatis, lök och tomat på en plåt, salta och slå lite olja på och vänd runt lite. När det står i ugnen smular man fetaosten i en liten skål, slå på yoghurten och fäll i honungen och blanda allt väl
Skala och halvera lökarna och lägg dem i en ugnsfast form med den skurna sidan upp. Den här rätten påminner något om Janssons frestelse, fast utan potatis, då
potatis med karameliseradlök och tryffeloja. minst 1 kg tjocka revbenspjällmarinad. chilisåshoisinsåsworcestersås3vitlökklyftor,pressadejuicen av en halv limematoljaMarinera revbenspjällen iminst 1 timme, gärna över natten. Placera revbenspjällen i en ugnsfastform, slå på marinaden och stek i ugnen 1,5-2 timmartills köttet är mört. 1 stor gul lök, iringarpotatis, gärna en röd sort så som Cherie eller Cecilenågra stänk tryffeloja(ganska mycket)matoljasalt,pepparBlanda potatis och löki en ugnsfast form tillsammans med olja, tyffeloja,salt och peppar. Baka i ugnen i 40-60 minuter (tillsammans med köttet)tillslöken är fintkarameliserad. 3 vitlökklyftor. 1 stor gul lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.