Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fyllda ugnsbakade fikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
Vi har tidigare testat en medvalnötteroch hjortronsylt och en med fikon och nötter, båda väldigt smaskiga och väl värda att prova om ni inte tidigare har gjort det
Jag håller även på med en allmän kylskåps och kylrensning och den här rätten är ett av resultaten, en ugnsbakad butternut med ricotta och så lite valnötteroch örter på det
Förutom i den här rätten använder jag den till dressing tillsammans med olivolja, honungoch italiensk salladskrydda, och den dressingen använder jag till ALLT
Idag har vi lagat den här jättegoda laxen med smak av både chili ochhonung. Serverade två sallader till en vanlig grönsallad och sallad med kidneyböner
Vänta medvalnötterna. Jag blandar först ut jästen med vattnet som ska vara ljummet. Denna gång tänkte jag vika in valnötterna istället för att blanda in dem och på så sätt hoppades jag att färgen på inanmätet skulle vara mer som förväntat
Ugnsbakad gröt med smak av banan, kokos, kanel ochvalnötter. valnötter. ) Det fina medugnsbakad gröt är ju att man kan variera den i oändlighet med kryddor, smaksättning, frön, nötter, bär och frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.