Den här lasangen är sprängfull med vegetariska mumsigheter och mmmmmm så god. När jag gör lasange gör jag det med råge i långpanna, lasange fungerar ju nämligen ypperligt att frysa in till matlådor
Väl hemma lagade vi en riktigt god vegetarisklasange som vi bjöd mina föräldrar på. Häll även i krossade tomater och låt puttra tills det är dags att lägga lasangen
I helgen gjorde jag denna vego lasange och nu får jag inte äta av den, för jag är på detox. Bred ut rikligt med tomatsås och lite sås i en ugnsfast form och lägg på lasangeplattor
och sen det sista du behöver är mozzarella ost och lasangeplattor. Detta är ett alternativ för att få mer att tugga i och slippa allt för mycket lasangeplattor
Sedan kött - ostsås - plattor, fortsätt så, på översta lagret bara ostsås och riven ost. Till vänster vanlig lasange och till höger vegetarisk, det går jättebra att dela en form med en stadigt vikt folievägg
Ca 3-4 minuter. Låt småputtra tills linserna mjuknat i ca 10-15 minuter. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart. 5-6 soltorkade tomater. 5-6 soltorkade tomater
8-10 ocktailtomater. 3-4 dl grädde. 3-4 dl grädde. Ikväll fick det bli en god och enkel ostig pastarätt till middag Tycker det är så himla gott med ostiga pastasåser
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.