Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordet och lägga på vilka tillbehör man ville
Lägg tillbaka den i bunken. Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Tänkte ge er receptet på kycklingen och salladen i detta inlägg. Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde
Det höll sedan i sig fram till kvällen. Till aptitretare blev det bruschetta med mozzarella, soltorkade tomater och basilika och en Strawberry Daiquiri
Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här. Både maken och jag tyckte det var den godaste vegetariska maträtten på länge
Har varit ganska skönt att laga "sina egna" recept ett tag, tror att man får göra så och varva lite med matkassarna emellanåt för att inte känna sig så låst
Jag hade visserligen tänkt göra kyckling i långpanna men efter en tur till IKEA efter jobbet och därefter veckohandling på ICA (allt finns nu hemma fram till torsdag
Blanda sedan i alla kryddorna i yogurthen och låt stå i kylen ett tag. Ett varningens ord. De här två såserna, en varm och en kall är helt underbara till röbets och blomkålsbollar
-) Eftersom jag är hemma med Rasmus så får hon inte gå på fritids som dom andra får så hon har haft ett låååångt jullov, vilket vi ju givetvis tycker är mysigt men hon saknar allt sina kompisar ändå
Lägg upp allt på ett fat och strö över lite hackade valnötskärnor och ringla över dressingen. Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.