Blanda sedan de färdigrostade grönsakerna med persilja, dadlar och solrosfrön. Den här rätten passar bra både som sidorätt så väl som huvudrätt, och om du vill går det även utmärkt att blanda tillsammans med gröna linser, svarta bönor eller matvete
Jag rostade vitlöken för att inte få en sådan distinkt smak och blandade den med grekisk yoghurt (jag gillar verkligen syrligheten), färsk basilika och olivolja
Ha ner vetemjöl, salt, ättika, smör och vatten i en bunke och rör ihop allt med en plastgaffel. Var noga med att också nagga pajen runt om i vinkeln där botten går över till kant
Häll över dressingen ochrostade mandlar samt en klick getostsås. Lägg upp sallad på tallrikarna, lägg lite klyftpotatis runt om och lammskivor i mitten
Servera brysselkålen med rostad mandel, skivad rödlök, smulad fetaost och olivolja. Du behöverBrysselkålMandel, skaladRödlökFetaostOlivoljaGör såhärSkölj brysselkålen och plocka bort fula blad
Blanda ner den rostade sötpotatisen, lite olivolja, salt och pressa ner resten av den använda limen. Lägg i en liten kastrull tillsammans med socker och vinäger
Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
Servera genast på varma tallrikar tillsammans med en god sallad och ett gott rödvin. En riktigt god middag med en härligt krämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.