Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Bryn smöret i en kastrull, smöret är färdigt när det fått en ljusbrun nyans. Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Ägg och bacon äts också som tillbehör mellan två tjocka, krispiga våfflor. Den typiska belgiska våfflan är högre, lättare och fluffigare än en klassisk våffla
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.