Så här är ett vermontiskt recept på två luftiga rågbröd. Smörj två avlånga formar. Knåda inte degenför mycket utan, bara forma två limpor och lägg i formarna
Så denna gång delar jag med mig av inspiration fråntvå andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Har nu landat i verkligheten i min lilla stad efter tre fantastiska dagar i Visby
Vitt bröd med en klick färdigköpt isahavsröra, två skivor avocado och några av benen från krabban. Gratinerad krabba4 kokta krabbor fyllning köttet från de 4 krabborna 6 schalottenlökar, hackad 1,5 l svamp kantareller och champinjoner 4 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 1 msk konjak 5 dl grädde 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar Gratinering. Champagnen kom från Pommery POP Earth (284 kr på en Finlandsfärja)
Så där ja, där har ni lite från vår helg. Så har snart ännu en måndag kommit och gått, vart helgen tog vägen har vi ingen aning om - den försvann snabbt
Jag är en stooooor fan av nachos. Älskar nachos. Beställer gärna det ute och äter det gärna hemma. Vi har ätit nachos hemma i många många år och det blir ju så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.