Vi börjar väl med förrätten. Detta recept kommer från mammas enorma samling med urklipp från gamla veckotidningar, sen har vi så klart omarbetat det lite
Blanda fyllningen och smaka av den med citronskal. med laxtärningar. sätt ugnen på 200°. Skär ett kryss i ovansidan på potatisen och baka potatisen klar
Jag fyllde dem med färskost (gräslökssmak), blandsallad och kallrökt laxfilé. Tillsammans med den goda Bulgursalladen blev det en smarrig lunch som jag gärna äter igen
Fyll pannkakorna med röran och rulla ihop. Mixa yoghurt med ca. Blanda sill, lök och äpple med finhackad dill och 2 msk yoghurt och 1 msk pepparrot. 1 msk pepparrot och smaksätt med salt och finhackad dill
Späd färsen med detta när maskinen är igång. Ta upp bullarna med hålslev och håll dem varma. Smält fettet till såsen, rör ner mjölet och späd med buljongen och grädden
Bred på räk- och laxfyllningen. Täck tårtan med plastfilm och låt vila, gärna över natten. Lägg 2 skivor landgångsbröd på en bricka med de 4 delarna smörpapper under så att de går att dra bort när tårtan är färdig
Vispa crème fraichen tjock och blanda med färskosten. Laxfyllning. Täck med tre brödskivor som läggs tvärs över fyllningen och det första lagret av bröd
Täck tårtan med den med första färskosttäckningen. Varva laxfyllning samt kaviar- och äggfyllning mellan brödskivorna tills du fått en cirka 10 cm hög tårta. Varmrökt laxfyllning100 g färskost150 g varmrökt laxsaft och zest från 1 citronsalt och peppar
Tunnbrödsstubbarmed bacon och champinjoner. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Laxpaj ligger på tallriken och den kan du avnjuta både varm, kall eller ljummen med sallad och örtsås, eller varför inte gravlaxsås, det är nämligen gravlax i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.