Till frukost idag blev det tunnbrödistekpanna, enkelt och gott. För en massa år sedan när jag gick hos dagmamma efter skolan fickvi dessa bröd till mellanmål lite då och då
TunnbrödistekpannaMan får lägga ner litetid men det är det helt klart värt. (Jag brukar köra degen ibakmaskin men det funkar för hand också)Tillsättfilmjölk & sirap
Smält smör i en stekpanna och klicka ut en klick smet. Dessa tunnbröd blev verkligen sjukt bra. Jag har märkt att det blir bäst resultat när jag plattar ut smeten med stekspaden istället för att snurra smeten istekpannan (som när man steker pannkakor)
Värm upp en stekpanna, helst i gjutjärn på hög medelvärme. När jag var barn hade farmor en vedeldad bakstuga på gården där det bakades underbart doftande o välsmakande tunnbrödtill alla årets alla högtider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.