1. Skala 4 st vitlöksklyftor och mosa dem med rumstempererat smör. 2. Riv ner sommartryffel alt blanda ner några droppar tryffelolja, salta och peppra efter smak
För att få till smakuppplevelsen, severades schnitzlarna med en härlig klick tryffelsmör. Tryffelsmör. Tryffelsmöret har jag köpt (finns t ex hos Werners Gourmetservice), men det kan självklart även röras ihop av en bit riven tryffel och vanligt smör samt en skvätt citronsaft
kött, sparris, svamp och tryffelsmör. Till detta serverade jag stekt portabello som också saltades och pepprades och grön sparris som stektes och ströddes med flingsalt och så tryffelsmöret
Ingredienser Portioner. 6 100 g rumsvarmt smör 2 tsk tryffelolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 knippen grön sparris (à 250 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Senare på kvällen blev det middag med majessill och hemodlad färskpotatis, gräddfil och gräslök, följt av grillad finbiff med rostade tomater och tryffelsmör och klassisk avslutning med jordgubbar och vaniljglass
Till det grillad aubergine, en grönsallad och tryffelsmör. Jag jobbar som en liten gnu för att klara deadline och hinner inte laga någon mat, men gubben gör det med den äran
Saltbakad rotselleri med tryffelsmör. Vet inte vilket år i raden av besök vi är inne på men det har blivit några nu och 2010-års besök gjordes i mitten på juli
Halstrade pilgrimsmusslor med ärtkräm och forellromEn förrätt som är enkel att tillaga och som verkligen har det lilla extra – pilgrimsmusslor, tryffelsmör och forellrom
Sparris med tryffelsmör fick det bli och det lär jag göra igen. Tryffelsmör. //Malin Tryffelsmör. När min lilla butik Annies Stuga fyllde 1 år fick jag en burk tryffelsvampar av fina vännerna Eva-Marie och Lasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.