1. Lägg svampen i blöt. 2. Koka upp 8 dl buljong och låt den puttra i en kastrull bredvid risotton. Buljongen måste vara varm, annars avstannar tillagningen av riset
1. Lägg svampen i blöt. 2. Koka upp buljongen och låt den puttra i en kastrull bredvid risotton. Buljongen måste vara varm, annars avstannar tillagningen av riset
Det blev tryffelrisotto med rökt vildandsbröst och grönsallad. Ett väldigt trevligt projekt i Örebro har gjort att jag då och då skjutsar kollegor fram och tillbaks till Stockholm
samt potatis- och rotselleristompHalstrad gösfilé med tryffelrisotto, ugnsbakade tomater och örtsky. Igår hade vi en familjedag tillsammans med Kevins familj
Bland annat åt jag en extremt god tryffelrisotto med salsiccakorv på ”Wisby deli” och på GA masters fick jag in en fantastisk fläsksida med tryffelpotatispuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.