Stekt kalvbräss med tryffelrisotto och portvinskaramell
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kalvbräss
  • 1 scharlottenlök
  • 1 morot
  • 50 g rotselleri
  • 1 ½ l vatten
  • 1 lagerblad
  • 5 vitpepparkorn
  • ½ tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • ½ dl ströbröd
  • 2 msk smör
  •  
  • Portvinskaramell
  • 2 dl rött portvin
  • 2 dl strösocker
  •  
  • Risotto
  • 1 scharlottenlök
  • 2 msk olivolja
  • 3 dl risottoris (arborio eller vialone nano)
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 5 dl vatten
  • 2 msk konc kycklingfond
  • 2 dl riven parmesanost
  • 5-10 g tryffel
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Garnering
  • Tunt skivad tryffel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.