Det här är ett sånt recept, slatten mandelmjöl tog slut, några nästan tomma påsar med olika torkade bär och frukt kunde tömmas och burken med honung kunde skrapas ur och slängas, och det gör ju inte saken sämre att det blev energirika jordnötsbars som jag med gott samvete kan äta när blodsockret på eftermiddagen börjar dala
Smoothien mixas med mixerstav i en tillbringare. Mixa i ett par minuter och häll upp på glas med fot. Häll i yoghurt, dela en och en halv banan i mindre bitar och tillsätt ananasringar från två konserver + spadet från en av konservburkarna
Häll tryffeln på den lite avsvalnade kakan. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur
Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Recept på saffransbollar hittar du HÄR. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjordapå 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Den röda såsen som har lite hetta bredde jag på botten och fyllde sen bröden med allt gott. Vitlökssåsen är inte så stark så den kan man gärna överdosera lite med
Konsistensen blir lite, vad ska jag kalla det, hårdare. Dag två tvättar du limefrukten noggrant. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
14 dl tropisk juice eller juice med passionsfrukt. 11 lime, finrivet skal eller saft1 Lägg alla ingredienserna i en blender och mixa till en slät smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.