Idag gjorde jag treolika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
fickbli årets morsdagstårta. Receptet på tårtan som bestod av en kompakt chokladbotten(nästan för kompakt, den var svår att skära), chokladmousse och vit chokladpannacotta har jag hittatitidningen Baka
Detta år gjorde vitreolika laxpatéer, med vaniljsmak, med dillsmak och med chilismak. Vi har dragit ner på köttdelen på julbordet såsom alla korvar, patéer (av kött) och revbensspjäll
Dels blir den himlahimla god men också så vacker att titta på med de olika lagren. Här ska ni nu få receptet på en fantastisk tårta som är en riktig dröm för alla chokladälskare
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Vispa ägg och socker riktigtvitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Smält därefter alla blockchoklader för sig, antingeni vattenbad eller micro. Vispa äggulor och socker pösigt, när man är färdig ska smeten vara så pass att man kan "skrivai den"
Siktatillsammans mjöl, bikarbonat och salt och ställ åt sidan. Vispaihop smält (avsvalnat) smör med muscovadosocker, vaniljsocker och strösocker med en paddel
Denna gång valde jag att göra treolikavarianter, men det går såklart att göra ytterligare en miljonversioner, så ni kommer säkerligen att få se fler recept här så småningom
Det var flera personer som efterfrågade receptet på min Gateau au chocolat - den delikata, trelagrade chokladtårtan som jag serverade på min Halv åtta hos mig, så självklart ska ni få detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.