Igår testade jag att göra glass för första gången. Eftersom jag älskar kombinationen av citron och kokos var det ett givetalternativ att spetsa den här kokosglassen med
Idag gjorde jag treolika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Detta år gjorde vitreolika laxpatéer, med vaniljsmak, med dillsmak och med chilismak. Vi har dragit ner på köttdelen på julbordet såsom alla korvar, patéer (av kött) och revbensspjäll
i alla fall om vi pratar om minahemmagjorda. Jag använder ätpinnar av trä som glasspinnar. Det tycker jag är snyggt och känns trevligare än de plastiga som brukar finnas med när man köper pinnglassformar
En gnutta tålamod får man ha och vänta ett par timmar mellan varje moment så att varje lager hinner stelna tillordentligt så man får de där läckra skikten bestående av de olikasmakerna och färgerna som blir
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.