Som sagt, förutom quesadillas skulle vi få plats medlite annat i magen. Torsdagskvällen spenderade jag tillsammans med ett gäng tokroliga och pratglada damer
Portvin valde vi ha använda i våran paté, detta portvin med inslag av blåbär och muskot passade bra. Med en femtio minuters löprunda i ryggen så kostade jag på mig lite goda bönor
Strimla löken (ta gärna medlite av den gröna blasten). Skördepaj med enklare äggstanning. Förväll mangold och skär i strimlor (låt mjälla stjälkar vara med), låt rinna av väl i durkslag
Kände att jag ville dela med mej av lite mer saker. Eftersom jag valt att inte äta mat med gluten i (för jag känner att jag mår bättre då), så är jag ju tvungen att hitta alternativ till olika saker
Det fanns till och med några björnbär i frysen så det blev även en björnbärsvinägrett till. Medans sonen och hans kamrater förlustade sig med rollspel grävde mannen och jag upp en liten burk kycklinglevermousse ur frysen som tinades och vispades upp med en slurk whiskey
parmesan i en härlig blandning med päronskivor, kapris, physalis, fikonmarmelad oså lite. Vi lyxade till det med vätternkräftor, räkor, blåmusslor, vitlöksbröd, stilton, brie, vitlöksost och
Har haft lite dåligt med inspiration det senaste. Detta är den jag har lyckats mest med. Har lite roliga saker på gång som kommer bli en väldigt rolig resa
Recept, förrätt på rökt älg med pepparrotscreme och torkade tranbär. Med tung kasse, tom plånbok och glatt leende på läpparna skuttade jag hemåt joddlandes på en liten truddilutt
Bryn lammsteken i en stekpanna med olivolja och en liten klick smör. Lammstek är oerhört gott, gör man dessutom en härlig sås till lammet med fonden som bildas blir det himmelskt gott
Dagens största händelse var att barnen kom hem efter fyra dagar med mormor och morfar i Rullsand. ) Härligt mör och smakrik kyckling & till det en coleslaw
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.