Hörni, vilken vinter vi fått. Meterhöga drivor med vitt, vitt, vitt, vart man än vänder blicken. I skrivande stund hoppar det tre rådjur utanför fönstret
Recept. Ingmarie G Regnér. mån, 2013-09-23 21. 08. 20min. (0). Häll tranbären i en kastrull och häll på vattnet. Hetta längsamt upp och låt koka i 15 minuter
DAGENS RECEPT 14-11-26ÄLGGRYTAÄlgkött hör till höstens specialiteter och delikatesser. För den som inte har en älgjägare i huset finns det faktiskt ganska gott om älgkött i butikerna
I förrgår bjöd jag er på tryfflar, som nog var mer nyttiga för själen än för kroppen. Jag tror - som jag sagt tidigare - på balans i livet, och att man faktiskt kan unna sig att hoppa över skaklarna emellanåt om resten av maten är nyttig och genomtänkt
Nej, hörrni, nu måste det bli riktig mat här på bloggen. Jag har ju bjudit på "smask" två dagar i rad, men så här i stundande adventstider måste det väl vara förlåtet
Bacon i köttbullar är förvisso ingen innovation som jag kan ta åt mig äran av, men det hindrar ju inte att jag också kan göra dem, och dessutom på mitt eget sätt
Hoppas att ni har haft en underbar lördag. Jag for till grannstaden och tog en fika samt gick till hälsokosten och kikade in deras sortiment, så i morgon blir det f*skpinnar, vitlökssås och potatis
Sylt. Koka upp socker och vin, tillsätt tranbär och låt sjuda i ca 15 min till rätt konsistens. Skumma och servera om man inte ska använda allt på en gång, häll i burkar med tätslutande lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.