80 kilo
innan jag går upp högre igen. Tekniken ska sitta som en smäck! Och kul att det funkade med chinsen Klart jag inte är där jag har varit, men nu kan det ju bara bli bättre. En glad axel = en glad Emma.
Hur gör man tråkigt bröd intressant och roligt. Vanlig franska recept tänker Ni och ja det har Ni rätt i MEN där slutar likheterna för att man lägger till följande
Till det kokt ris och en ganska tråkigt vardagssallad men huuur gott blev det inte. Den är kanske inte över helt visserligen men värmeböljan och torkan över hela landet har nog ingen undgått
Jag följde det här receptet, men anpassat efter vad jag hade hemma. Det är lite pyssligt, men man kan å andra sidan göra det dagen innan och skära upp det precis innan servering
Jag är ju som ni vet lite ambivalent till denna högtid men då mina barn tycker att det är jätteroligt med monster, pyssel, maskerad och allt vad det innebär så brukar vi hitta på något roligt kopplat till högtiden varje år
(Det framgår inte i receptet men jag tror man borde lägga solrosfröna i blöt på förhand. Då gick det bättre men istället klibbade det fast ordentligt i mixern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.