) Dock var vi faktiskt uppe med tuppen här i köket i morse för ovanlighetens skull, men det gäller att fånga dagen när det är svalt och skuggigt i köket och det finns förberedelser att ta tag i
grilla några minuter på varje sida så att det får färg och sänk sedan värmen eller slå in i folie och låt steka klart på låg värme ca 5 minuter utan ben och 10-15 minuter med ben
Smaksätt med basilika eller oregano. GI Pizza2 äggen nypa salt4 msk oliv- eller rapsolja1 dl grädde eller vatten3 msk fiberhusk2 msk torkad oregano/basilikaTillbehör. (Den ser skummig ut men ta ut den så lägger det sig)4. Höj värmen i ugnen till 250 grader och grädda pizzan i 10-20 minuter (beroende på storlek)
Knäpp upp formen igen. Låt den kallna helt i formen. ½ dl strösocker1 nypa salt½ tsk kardemummakärnor, mortlade50 g smör, rumsvarmt4–5 dl vetemjöl. Fyllningca 150 g mandelmassa2–3 msk mjölk4–5 dl vispgrädde . Låt degen jäsa under bakduk i 50–60 min. Grädda semmeltårtan mitt i ugnen i 20–25 min
Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. ) Om du inte har en råsaftcentrifug hemma fungerar en mixer lika bra, då kommer det bli mer som en smoothie däremot
Jamen det är väl lika bra att fortsätta i det här semmelspåret. Grundreceptet hittade jag hos duktiga By Diadonna men som jag i vanlig ordning ändrade en aningens i för att få den mer lchfvänlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.